Nightwish til Danmark

De symfoniske metalgiganter Nightwish, lægger vejen forbi i København 16. november med prominente special guests.

Nightwish besøger endnu en gang Danmark, når de til efteråret giver koncert i Falconer Salen.

Sidste gang bandet optrådte i Danmark i 2012 fik de fem stjerner af GAFFA for deres fantastiske liveoptræden. Siden den koncert er forsangeren Anette Olzon skiftet ud med den karismatiske og klassisk-trænede sopran Floor Jansen, der vikarierede for Olzon på den sidste del af ’Imaginaerum’ verdensturnéen i 2012.

Siden dannelsen i 1996 er bandet vokset sig til at blive det største symfoniske metalband og det måske mest succesfulde band fra Finland. Deres tredje album ”Wishmaster” fra 2000 strøg direkte ind på en 1. plads i Finland og metalbandet drog ud på deres første verdensturné.

Gennembruddet i USA kom i forbindelse med det femte album ”Once” i 2004, hvor singlen ”Wish I Had an Angel” blev brugt på intet mindre end tre amerikanske filmsoundtracks.

Nightwish har i dag solgt over end otte millioner albums og singler, samt modtaget mere end 60 guld- og platinplader for deres albumsalg, hvilket bevidner den store succes.
Deres ottende album ”Endless Forms Most Beautiful” udkommer i Europa ultimo marts 2015 og dette fører bandet ud på endnu en verdensturné, som altså rammer Falconer Salen 16. november.

Med på denne turne har de mægtige Arch Enemy, der med ti succesfulde studiealbums i bagagen ligger i den absolutte superliga, hvad angår melodisk death metal. Desuden vil man kunne opleve finske Amorphis, der med deres melankolske mørkemetal hele tiden har fornyet sig selv i det kvarte århundrede, de har huseret på metalscenen.

SPECIAL GUESTS: Arch Enemy & Amorphis

FALCONER SALEN – 16. NOVEMBER
BILLETSALG STARTER: 6. MARTS kl. 10
BILLETPRIS: Fra 369,- + gebyr
BILLETSALG: BILLETLUGEN.DK / 70 263 26

http://youtu.be/VZisUxkdnTo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *