WHITESNAKE afslører detaljer omkring nyt album

Whitesnake har længe lagt op til at de var ved at arbejde på et nyt album, men det var ikke før i dag hvor de afslørede titel og trackliste på det kommende album. David Coverdale bekræftede i dag, at deres 12. album hedder “The Purple Album” og udkommer 15. maj. Dette er bandets første album med den nye guitarist, Joel Hoekstra, som sidste år erstattede Doug Aldrich. Der er gået fire år siden udgivelse af deres sidste album, “Forevermore”.

Det nye album indeholder sange fra Deep Purple, men Whitesnakes egen fortolkning. David Coverdale var frontman for Mark III og IV i Deep Purple, der var fra 1973 til 1976. Han forklarer, at det er en tribute – et stort tak fra ham til Deep Purple, for den mulighed han fik for over 40 år siden. Coverdale har sagt til Ritchie Blackmore, at de (bandet) gav ham en fantastisk rejse som stadig fortsætter til den dag i dag, og han kunne ikke have ønsket sig nogle bedre lærere.

Albummet vil kunne fås i en standard udgave, deluxe udgave med to bonus sange plus fire videoer samt en kort dokumentar og en dobbelt-vinyl version. Derudover har Whitesnake bekræftet turné i USA, der starter 28. maj. Koncertdatoer for Europa er endnu ikke blevet offentliggjort, men kommer senere. Trackliste og album cover kan ses forneden. Se også deres nyeste video, “Stormbringer” ved at klikke her.

 

purplealbum

 

 

Tracklist:

  1. Burn
  2. You Fool No One (interpolating Itchy Fingers)
  3. Love Child
  4. Sail Away
  5. The Gypsy
  6. Lady Double Dealer
  7. Mistreated
  8. Holy Man
  9. Might Just Take Your Life
  10. You Keep On Moving
  11. Soldier Of Fortune
  12. Lay Down Stay Down
  13. Stormbringer

Deluxe udgave:

  1. Lady Luck
  2. Comin’ Home

Video: Lady Double Dealer
Video: Sail Away
Video: Stormbringer
Video: Soldier Of Fortune
Video: Behind The Scenes
Video: EPK

 

Af: Ellen Grigorian

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *