SCREAM FOR ME ESBJERG

MAIDEN AALBORG + DIAGNOSED DIVERSITY
KONFUS
30/9-16
Af ZoNNi

Opvarmningsbandet Diagnosed Diversity spillede deres første officielle koncert denne aften, men det var ikke at spore, da de unge musikere i alderen 18-24 spillede en flot og tight omgang heavy rock i stil med Bruce Dickinsons soloprojekter. Sangerinden Maria, der også kunne fortælle en dejlig plat joke, da der skulle skiftes guitar, efter en streng knækkede, sang med en fin portion entusiasme og bevægede sig som en ung udgave af Anneke Van Giersbergen fra The Gathering tilbage i 90’erne. Sangskrivningen i DD er stabil og udførelsen ligeså, og det er bare med at holde den kørende og store ting kan opnås af det i Esbjerg lokale band, der havde taget en stor fanskare af de mange fremmødte publikummer med.

Nu skulle Maiden Aalborg så på scenen og kvintetten har efterhånden nærmest hjemmebane på Konfus i Esbjerg, der gang på gang lægger hus til en omgang solidt spillet Maiden-kopi. Der blev gået til stålet fra start, med Be Quick Or Be Dead efterfulgt af The Number Of The Beast. Lydniveauet var desværre alt for højt til tider, men det kan bandet jo ikke gøre for, da de sikkert har haft den rette monitorlyd på scenen og energien var bestemt god og man kunne se at de fem Maiden mestre nød at give den gas, til alle de velkendte heavy hymner. Nogle af de bedre sange på aftenen var Wasted Years, The Prisoner og afslutteren Fear Of The Dark, der altid får publikum fra rødglødende til lava-tilstand. Et godt og veludført stykke arbejde fra bandet, der havde de fleste publikummer med fra start til slut, men flere måtte dog have en pause i det tilstødende lokale, for at ørerne skulle kunne holde til de mange decibel, der bragede ud af højtalerne. Et fedt show, der kunne være endnu bedre, hvis lydniveauet var anstændigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *