SMADDER I PROVINSEN

VANIR + SATANIC ASSAULT DIVISION + VELOCITER
METAL NIGHT – MetroMusik , Ringsted.
08.04.16
Tekst og foto: john-son

Afsted til Ringsted og endnu et show endnu et nyt sted (for undertegnet). VANIR er ude og promoverer deres fuldfede nye cd “Aldar Rök”.
Mødepligt i Ringsted. Desværre var der mange der ikke fattede dette. Ringe fremmøde , synd & skam. For det var en powerpakke af rang.
Første band på den glimrende scene på dette lille sted med kapacitet til 150. Vi var vel 40 . ALtså X-faktor er slut i tv venner ha ha ,nok om det. Thrash metal med vred tøz i front. Marika hedder hun – piskede en god stemning op med “Hangar of Doom”. Jysk thrash metal med fede guitarharmonier godt vekslende med speed og melodi. Lidt mere live aktivitet så sidder den godt i skabet. Hæng i gæve jyder. Lav flere som “The Consequence of Betrayal” og “Shadowbreed”.
Næste band med Orch,Haxen,Helgarm og Lord Vold ja rigtig smæk-på-black metal ; SATANIC ASSAULT DIVISION. DK´s Immortal om man vil. Hold kæft de bjergtog den gamle her . Wow en oplevelse af fed Black Metal med karismatiske Haxen i front. Satans onde i udtryk. Lettere kaos i fremførsel til tider og til tider nærmest laissez-faire . Stram op her venner for I har ALLE kvaliteterne. Ellers vil I fremstå lettere ligeglade med det hele. Ja ikke nok fremmødte denne fede MetalNight i Ringsted kulturhus. Satans er jeg nød til at skrige ud.
At høre “Atomic Holocaust” og helt geniale og catchy “Kill the Cross” folde sig ud her retfærdiggøre kun endnu mere respekt!! Klasseband, der blev jeg sgu fan på en aften. En lille ps. her ; hvorfor skal alle Black metal bands have lorte lys når nu de er så visuelle ??
Hovedmenuen , VANIR gik på ca. 23 og bum , klasse! og fem af de 7 killer numre fra “Aldar Rök” blev smækket ud i skallen på folk. Tyngde,growl,skræppe-vokal og lynende guitarer pumpede løs. Dynamic det besider de drenge og næse for SANGEN + melodier er til stede og tak for det. Godt håndværk og igen fedest Mads-Kirk Backarack (osse IRON FIRE) lirer her . To guitarister er kun en gevinst.
Aftenens træffer for VANIR blev hammeren “Broken Throne” nøj en fryd med stærk frontmand , Martin i form.
Tak Ringsted.

john-son (stolt af at være Dansk denne aften )

DSC_0018

DSC_0024

DSC_0032

DSC_0044

DSC_0049

DSC_0050

DSC_0053

DSC_0064

DSC_0070

DSC_0072

DSC_0073

DSC_0080

DSC_0087

DSC_0092

DSC_1331

DSC_1332

DSC_1334

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *