METAL MEKKA – Kansas City

ENCYRCLE + SLÆGT + PANOFOBIA
KANSAS CITY, ODENSE
11.03.16
Tekst NMAAR
Foto: Dan Eskekilde

Den odenseanske metal forening Metal Mekka indbød til en nakkeknækkende aften med 3 x tråd på Kansas City. Aftenen bød både på lokale helte og ondskab fra djævleøen. Kansas City plejer at levere gode shows med god lyd så det var forventningsfuldt man begav sig afsted mod Munkebjergvej i Odense.

panofobia

Nådesløse nytilkomne
Panofobia

6
Lokale Panofobia trådte på scenen som de første og på trods af bandets unge alder og de dertilhørende skønhedsfejl væltede de Kansas med deres hybrid-bæst af dødsmetal og metalcore’esqe breakdowns. Panofobia fyldte scenen godt ud og man lod sig ikke mærke meget af at aftenens show var bandets anden koncert. Forsangeren var godt ude over scenekanten og fik råbene, skrigende, pigsqueelende og growlende de nyligt ankomne koncertgængerne til at flokkedes øjeblikkeligt til scenekanten. Bandet spillede et kanon show og havde virkelig fed energi både i musikken og i fremførelsen. Som sagt var der lidt skønhedsfejl i sammenspillet som bandet med sikkerhed snart får rystet af sig hvis de holder samme tempo som de viste til koncerten.

slægt

Satanisk Arvefølge
Slægt

6
Slægt satte derefter stemningen med sterinlys og røgelse og fræsende thrashet blackmetal, små tekniske problemer til trods leverede de et medrivende show som hurtigt fik publikum med sig. Bandet diskede op med fandenivoldsk intens stemning og intens musik. Trommeslageren tordnede afsted, desværre var der noget galt med mikrofonerne så det var lidt som om at trommeslageren og trommerytmen ikke passede sammen. Slægt lod sig ikke mærke med noget og fortsatte ufortrødent. Blackmetal kan desværre tit gå hen og bliver en smule ensformigt og det var desværre også tilfældet til Slægt koncerten, lidt efter lidt begyndte numrene at lyde ens og man mistede fokus som lytter. Alligevel fik bandet hevet musikken op imod slutningen af showet og sluttede af med stil. De skal ihvertfald tjekkes ud igen.

encyrcle

Savklingernes Encyklopædi
Encyrcle

6
Odenseanske Encyrcle spiller old-school thrash så det kan mærkes, komplet med skingre skrig og hæsblæsende riffning. Bandet har for nyligt udgivet deres debut plade, der er optaget i SomeStudio der også har beliggendhed på Kansas City. I mellemtiden har Encyrcle så fået ny forsanger som var i topform og og de fik et fyldt Kansas til at gynge med den ene tænderskærende rundsav af en sang efter den anden. Bandet spiller som sagt old-school thrash og det gør de lige efter bogen, så man skal altså være fan af den slags musik for at kunne nyde musikken til fulde og for folk der ikke nødvendigvis er totalt på med genren kan det godt komme til at lyde lidt ensformigt hen af vejen. Men, publikum var helt oppe at ringe gennem koncerten, og der var en fed stemning, i det hele taget et herligt syn og en fantastisk aften. Encyrcle formår virkelig at holde en fest.
Atter en gang leverede Kansas City og Metal Mekka en kanon koncertaften i metallens tegn med en god spredning af genre der alle blev leveret med et knytnæveslag i ansigtet. Det eneste rigitge minus var de få lydproblemer der var under Slægt. Stemingen var høj, musikken var fed, hvad mere kan man forlange?
Man kan roligt glæde sig til næste Metal Mekka arrangement ihvertfald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *