HateSphere studiedagbog fra Antfarm. Del 3

HateSphere guitarist Pepe rapporter fra Antfarm og andendagen for indspilning, hvor bandets anden guitarist, Jakob, kommer forbi og får det hele til at lyde som en blanding af Europe og In Flames

Dag 5, 10. august 2015 – anden guitardag

Grundet arbejde er mine indspilninger skubbet til sen eftermiddag/aften, og det giver plads til de andre, og til at Tue kan presse sine andre projekter ind i løbet af dagen. I går fik Jakob mulighed for at komme forbi og indspille det rene stykke pr. plade, som han altid får lov til (jeg er heller ikke meget for at låne ham min guitar). Det lød som det plejer. Som et mix af gammel Europe og In Flames – ikke dumt altså! Nå, men da jeg indfandt mig omkring kl. 19, var Jakob godt i gang med at bestille alt godt fra kostpyramiden, dvs. pizza und pommes. Jeg hørte derfor ikke fra ham det første stykke tid.

Vi har eksperimenteret en smule med guitarlyden på denne plade, og indtil videre har vi indspillet med tre forskellige forstærkere. Lad os nu se, om det holder, når vi kommer til mixet, men indtil nu lyder det meget spændende. Da vi så blev enige om at prøve en ny forstærker, gik vi i gang med det næste nummer. Vi regnede egentlig kun med at få et enkelt nummer i kassen, men endte med tre. Deriblandt et kort instrumental nummer, som nok skal blive rigtig, rigtig fedt samt et af vores hurtigste numre nogensinde – min arm er stadig følelsesløs, kan jeg fortælle. Alt i alt en meget produktiv dag, selvom vi ikke havde mere end en tre timer til at indspille rytmeguitar og en enkelt time til den rene part. Der må man igen hylde den afslappede atmosfære hos Tue. Vi stresser ikke, og det ender altid med, at vi får lavet en masse alligevel.

Igen i dag fik vi besøg af sprederen af skræk og dårlig stemning, nemlig, vores gamle guitarist Ziggy, og han var lige det ekstra krydderi, der gjorde, at dagen endte så mawert, så mawert. Nå, jeg må på den igen. Flere updates i morgen.

Billede 10-08-15 21.10.31  Billede 10-08-15 19.51.49  Billede 10-08-15 19.57.34 Billede 10-08-15 13.55.41 Billede 10-08-15 13.55.11

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *