Er Rammstein på vej mod splittelse?

”Når du ser teksterne på papir er det poesi, men sommetider ser vi bare på hinanden og siger: Jesus Kristus, vi kommer lige i helvede for det her”

Sådan siger Rammsteinforsanger Till Lindemann til Metalhammer i et nyt interview.

Om vi er vidner til enden på Rammstein kan vi kun gisne, men først kom Rammsteinguitarist Richard Z. Kruspe med et sideprojektsalbum i efteråret, og i januar meldte Till Lindemann sig under egen sideprojektfane.

Lindemann har slået sig sammen med svenske Peter Tägtgren (Hypocrisis, Pain) og de kalder sig bare Lindemann. Lindemann er Rammstein-lyrik og Pain-musik siger de to provokatører i interviewet. Albummet Skills in Pills udkommer i maj, og indeholder seksuelle tekster, som Till Lindemann endelig holder på ren engelsk. Rammsteins tekster har altid været stor poesi, men kun for de virkeligt tyskyndige, da dobbeltbetydningerne og de kulturelle referencer har været for hardcore tysktalende metalhoveder. Till Lindemann siger til Metalhammer, om teksterne: ”Vi ville ikke være rigtig klamme, provokerende eller fornærmende. Men for første gang, kan engeslksprogede forstå teksterne, hvilket nermalt ikke var muligt med Rammstein.”

Albummet kommer til at indeholde titler som fx ”Golden Shower”, ”Fat”, ”Ladyboy” og ”Fish on” og Rammsteinfans skal ikke glæde sig for tidligt siger Till, ”for de vil komme til at savne det tyske sprog og den hårde rå lyd” fortæller han.

Metalized følger spændt med!

Af Matilde Stenhøj Schmidt

https://youtu.be/_ZYoPhPgC-M

 

10998005_903351229727262_4652497568521545047_n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *