Dizzy Mizz Lizzy starter turné med et brag!

Danske Dizzy Mizz Lizzy annoncerede i efteråret 2014, at de efter flere års fravær ville nu gøre et comeback på den danske scene. Dette resulterede i et komplet udsolgt turné. Desværre havde de dog en skidt start, da Tim Christensen fik halsbetændelse og måtte aflyse de første 3 koncerter, som skulle have været i Esbjerg. Derfor endte de med at kickstarte deres Danmarksturné i Fredericia i T. Hansen Arena d. 17. april, foran 2500 fans.

Koncerten startede med bandet The Boy That Got Away som opvarmning. De er et upcoming dansk band, bestående af Tim Alvin Boström på guitar og vokaler, Matias Bager på bas og Casper Simonsen på trommer. Det århusianske band har en stil der svinger mellem Dizzy Mizz Lizzy og Soundgarden. Humøret var højt og publikum var godt tilfreds. The Boy That Got Away leverede et godt show med nogle solide numre.

(artiklen fortsætter efter billedet)

IMG_6418-2
Opvarmningsbandet, The Boy That Got Away

Dizzy Mizz Lizzy startede showet med et nyt instrumentalt nummer, “Phlying Pharaoh” og fortsætte med nummeret “I Would If I Could But I Can’t”, der er bandets combacksingle fra januar i år. Dizzy Mizz Lizzy vekslede godt mellem gamle klassikere, de mindre kendte numre, samt deres helt nye numre, som alle var i god gammel Dizzy Mizz Lizzy stil, med en strejf af et nyt pust. Publikum, der var en blanding af aldrende såvel som unge rocktilhængere var ellevilde. Der blev skrålet med på klassikerne, som “Waterline”, “Love is A Losers Game” og selvfølgelig “Silverflame”. Tim Christensen takkede Fredericia for at være prøvekanin for deres comebackturné og spurgte også senere: “Har I savnet os?”, hvortil publikum gav et stort rungende “JA”. Et af de imponerende numre var, deres nyeste single “Made to Believe”, med stærke, tunge guitarsolos og et fantastisk sceneshow. Singlenummeret er forfriskende og stærk, der tydeligt beviser, at Dizzy Mizz Lizzy stadig hører til blandt de største danske rockbands. Når man tænker på, at de er en trio bestående at Tim Christensen på guitar og vokaler, Martin Nielsen på bas og Søren Friis på trommer, så kunne man nemt frygte at der ville mangle aktivitet på scenen – dette var på ingen måde tilfældet. Med et imponerende sceneshow, der nåede langt ud over scenekanten, var publikum underholdt. Så stort ros til bandet herfra, for deres stærke sceneshow!

Dizzy Mizz Lizzy gav 3 ekstranumre, hvor de sluttede det hele af med hittet, “Silverflame”. Alt i alt, bød aftenens koncert på et stærkt, medrivende og energisk show, fyldt med gode guitar soloer, der bekræftede at Dizzy Mizz Lizzy er tilbage i bedre form end nogensinde, man kan helt sikkert glæde sig til et ca. 100 minutters langt fantastisk show, hvor man har svært ved at holde sig i ro!

Af: Ellen Grigorian

 

Dizzy Mizz Lizzy Setlist:

1. Phlying Pharaoh

2. I Would If I Could But I Can’t

3. Glory

4. Barbedwired Baby’s Dream

5. When the River Runs Dry

6. Run

7. Love Is a Loser’s Game

8. …And So Did I

9. Rotator

10. Made to Believe

11. Wishing Well

12. 11:07 PM

13. 67 Seas in Your Eyes

14. Love Me a Little

15. Waterline

16. Thorn in My Pride

Ekstranumre:

17. Fly Under the Radar

18. Two of You

19. Silverflame

 

IMG_6538

IMG_6590-2

IMG_6607-2

IMG_6439-2


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *