Ny single og video fra Förtress

Det københavnske heavyrock band Förtress er nu klar med 2. singleudspil fra deres seneste EP “Legends”, der udkom i december sidste år. Den nye single “Stampede” er det mest melodiøse track fra EP’en, som både indeholder Förtress’ karakteristiske fandenivoldskhed tilsat klassiske rockreferencer, med smæk på det fængende guitar-riff. På vokalsiden har hele bandet for første gang bidraget til nummeret og er derfor en hel særlig sang for de 4 bandmedlemmer.

Videoen er optaget i Hareskoven den koldeste søndag i mands minde (kilde DMI) og giver et charmerende ærligt indblik i bandets dynamik – hvor der arbejdes hårdt, men altid med plads til at ære rockens drengerøvs-kodeks.

Udgivelsen af “Stampede” kommer i kølvandet på Roskildes offentliggørelse af Förtress som optræden under “Rising 2014”.

EP’en ”Legends”, som udkom fredag d. 13. december, opsummerede et begivenhedsrigt år for drengene. Selvom FÖRTRESS er mindre end halvandet år gammelt og i praksis stadig splinternyt, har de meget hurtigt opnået de resultater, alle med en rockstar i sig drømmer om; pladekontrakt, utallige supportjobs for anerkendte bands (Specktors, The Floor is Made of Lava, Kvelertak og Bam Margera), åbningsjob på Smukfest, en sync-aftale med Levis og en EP der gik #3 på iTunes. Og nu også, en plads på Roskilde Festival 2014.

http://www.youtube.com/watch?v=2SUnsGtPVhM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *