Agoraphobic Nosebleed arbejder på nye udgivelser

Det er ikke hver dag vi skal forvente at få nyt fra det amerikanske grindcore band Agoraphobic Nosebleed. I bandets knap tyveårige levetid har de, udover en bunke splits og andet, kun udgivet fire fuldlængdealbums, det seneste “Agorapocalypse” fra 2009.

Den diskografi begyndte bandet dog allerede i starten af 2013 at arbejde på at udvide, og nu er der endnu mere nyt om det projekt. De har, som tidligere annonceret, ikke mindre end fire nye albums i støbeskeen – et album for hvert medlem. Hvert bandmedlem vælger således sin foretrukne genre, skriver teksterne til albummet, beslutter hvem, hvis nogen, der skal gæsteoptræde på albummet, hvorefter bandets hovedmand Scott Hull, der forøvrigt også slår sine folder i Pig Destroyer, skriver musikken hertil og indspiller de fire albums.

Der er altså lagt op til lidt af en genreudvidelse for Agoraphobic Nosebleed, og skal man tro udmeldingerne på bandets Facebook, så kan vi da også forvente lidt af hvert. Bandets vokalist Katherine Katz skulle eftersigende være i fuld gang med at skrive tekster til et doom album, Jay Randall arbejder formodentlig på noget i stil med Gang Green og M.O.D, altså en god gang crossover/hardcore/punk, Richard Johnson arbejder på hvad han selv kalder “Godflesh Worship”, og sidst men ikke mindst så skulle Scott Hull læne sig mere op ad prog-metallen.

Der er endnu ikke nogen udgivelsesdato for de fire albums, og taget i betragtning at Scott Hull, ifølge rygtet, også planlægger at udgive et nyt album med Pig Destroyer i 2014, så må vi nok være tålmodige. Spændende bliver det dog, hvad Scott Hull’s grind-fikserede hjerne kan få ud af de fire vidt forskellige projekter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *