Volbeat annoncerer to koncerter i Danmark til sommer

Sidste uge indtog Volbeat scenen for sidste gang i år, og rammerne var et udsolgt Forum i København, som også havde besøg af bandet en uge tidligere. Efterspørgslen på Volbeat live var nemlig så stor, at en ekstra koncert i Forum blev arrangeret. Og det endda efter bandet spillede i Jyske Bank Boxen, hvor de som det første danske band i Boxens historie har solgt samtlige billetter.

Koncerten i Forum var nummer 133 i rækken og dermed er der sat punktum for et vildt år for de fire rockmusikere. Bandets femte album, Outlaw Gentlemen & Shady Ladies, er blevet erhvervet af over 500.000 fans verden over, og igennem deres karriere har de solgt mere end 2.500.000 album til folk fra alle hjørner: fra Danmark, Tyskland, USA, Mexico, og på den anden side af jorden i Japan og Australien.

Volbeat kan desuden gå på juleferie med den fornemme ære, at være blevet nomineret til en amerikansk Grammy Award for sangen “Room 24 feat. King Diamond” i kategorien Best Metal Performance, og det sætter dem i kategori med verdensnavnene Black Sabbath, Anthrax, Dream Theater og Killswitch Engage som alle er nomineret i samme kategori.

Volbeat gæster København den 1. august 2014 og Fængslet i Horsens den 2. august. Billetsalget starter den 12. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *