Pete Sandoval har fundet Jesus og er definitivt ude af Morbid Angel

I et interview med Morbid Angel bassist/sanger David Vincent spurgte magasinet Invisible Oranges, om det var underligt at spille bandets 1993 album , “Covenant” i sin helhed på koncernens nuværende Nordamerikanske turné uden Morbid Angels mangeårige trommeslager Pete Sandoval.

“Nope. Overhovedet ikke,” siger Vincent og forklarer:
“Tims [Yeung , Morbid Angel nuværende trommeslager] en fremragende trommeslager. Han håndterer materialet rigtig godt. Han var en stor fan af den plade, da det udkom.”

Om, hvorvidt Sandoval stadig er medlem af Morbid Angel, siger Vincent:
“Pete er ikke længere i Morbid Angel. Hele hans måde at leve på har ændret sig og han er i et andet sted, og det sted, som han er i lige nu gør at han og Morbid Angel ikke er kompatible. Pete har fundet Jesus. Du kan se, hvor uforeneligheden kommer fra”.

Under en chat med Brasiliens As Extremo i oktober 2011 blev Sandoval bedt om sin mening om Morbid Angel nye CD “Illud Divinum Insanus”, som inkorporerer industrielle og elektroniske elementer i bandets traditionelle dødsmetal lyd.
“Ingen kommentarer! Jeg spiller ikke på albummet,” lød det fra Sandoval.
Han blev derefter spurgt om, hvad han troede, han ville have gjort anderledes på “Illud Divinum Insanus” hvis han havde spillet på pladen.
“Flere Exreme deathgrind metal passager og mindre DJ. Det er kedeligt – jeg er ligeglad med industrielle eksperimenter.
Det er ikke, hvad MORBID handler om. Hmmmmmm, men jeg er virkelig ligeglad …!”, sagde han.

Sandoval fejrede for nylig den 24. årsdagen for TERRORIZERS klassiske album “World Downfall ” ved at spille LP’en i sin helhed på flere shows. Han fik følgeskab på koncerterne af Lee Harrison og Sam Molina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *