HATEBREED VENDER TILBAGE DANMARK I APRIL

Siden 1994 har HATEBREED fået adskillige moshpits til at gå op i flammer – og deres optræden på dette års udgave af Roskilde Festival var ingen undtagelse. Som festivalen meget rammende beskrev bandet: ”Amerikanerne yngler deres helt eget monster med stålnosser, jerngæller og ild i øjnene. ‘Celtic Frost hardcore’ kalder frontmand Jamey Jasta selv genren. Et miks med udgangspunkt i thrash og hardcore, der bør få enhver knægt eller mø med trang til at ryste lemmerne i gang og af sted”.

HATEBREEDs seneste skive, The Divinity of Purpose, har ramt lige i hjertet på samtlige fans og bekræfter blot, at bandet stadig kan frembringe en solid og energisk metallisk hardcore lyd og efter koncerten på Arena scenen i Roskilde, står det også soleklart, at de også garanterer en voldsom pit.

Bandet har i flere år prioriteret Europa og det har resulteret i gentagne succeser på både klubber og festivaler. Således bringer deres kommende Skandinaviske tour dem forbi en række spillesteder og, afsluttende, på den legadariske Inferno Festival i hjertet af Oslo – forsalget er startet og kan erhverves via spillestedernes egne hjemmesider.

THE SCANDINAVIAN INVASION 2014:

11-apr, COPENHAGEN (DK), LILLE VEGA (www.vega.dk)

12-apr, AARHUS (DK), VOXHALL (www.voxhall.dk)

13-apr, GOTHENBURG (S), BREWHOUSE (www.brewhouse.se)

14-apr, MALMÖ (S), KB (www.kulturbolaget.se)

15-apr, STOCKHOLM (S), TYROL (www.gronalund.com)

17-apr, HELSINKI (FIN), NOSTURI (www.elmu.fi)

18-apr, OSLO (N), ROCKERFELLER (www.infernofestival.no)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *