Anmeldelse: ANOXIA + EVIL @ High Voltage, Kbh – 05.11.2022

ANOXIA + EVIL  @ HIGH VOLTAGE, KØBENHAVN 05.11.22

Tekst og fotos: Mikkel-Laurs

EN GANG GEDIGEN DANSK HEAVY METAL

Denne lørdag fik jeg en påmindelse om at Anoxia gav koncert på HV via Facebook – og tænkte at dem skulle jeg ind at se, da jeg kender de 2 brødre i Anoxia, da vi alle 3 kommer fra Nyborg. Alle andre var jo nok til Behemoth, Carcass og Arch Enemy i Forum.

EVIL

Anoxia var ikke alene om at spille lørdag aften, med sig havde de fået Evil til at lægge ud og det gjorde Evil med en god gang solid heavy metal, med tunge riffs og guitarlir og pedal to the metal. Evil er ikke et band jeg har dyrket og kender kun bandet af navn, så det var interessant at se og høre et band, som har eksisteret siden 80’erne, dog med nogle udskiftninger gennem tiden, men denne lørdag var der 2 jeg kendte i bandet.

Evil tog publikum med på en rejse af nye numre, men også fra tidligere albums. Vokalist Martin Steene var god til at komme ud til dem som var mødt op og Evil leverede en fed koncert og var på. Evil spillede i alt 10 numre og sætlisten så således ud:

Intro

Divine Conspiracy

The Raven Throne

Future Denied

Balls

Big Show

Evil Never Dies

King Of The Undead

Devil Wants me

Evil’s Message/Evil

**

ANOXIA

Nu var det Anoxias tur og de sidste til at fyre den af på scenen og de var enormt glade for at få lov at spille for de fremmødte på HV – og Lars Frederiksen (Ikke Lars fra Rancid) var god til at få publikum med sig og Anoxia fik fyrede en masse fede melodier og tunge numre af og det blev til i alt 7 numre fra deres seneste album ”To The Lions” og albummet før ”A Lapdance For The Devil”. Håber at se begge bands en dag på Copenhell. Alt i alt var det en hyggelig og god aften med fed tung tråd.

Sætliste:

Risky On The Rocks

To The Lions

Origin Of Pain

Bite The Darkness

Scaffold

Take Down The Mountains

Hell Bent For Heavens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *