THE ROAD + PRESIDENT FETCH

THE ROAD + PRESIDENT FETCH

HIGH VOLTAGE, KØBENHAVN

6.12.19

Tekst og foto: Laurs-Mikkel Leilund

Aftenen på High Voltage stod på en blanding af vild rock og melodisk eksperimenterende groovy heavy rock og blev leveret af President Fetch og The Road. President Fetch var de første, der gik på scenen og lagde op til en gang ballade med energiske power punk’n’roll-sange. Og jeg må virkelig sige, at bandet kan få en stemning op at køre på no time. De har eksisteret i 30 år og er ret undergrund, men hold kæft, hvor det stadig holder i dag. De gange, jeg har set President Fetch i aktion, har der altid været knald på og forsangeren Molle er en frontmand, der virkelig formår at komme ud over scenekanten og få folk med.

Jeg fandt ud af, at President Fetch på de 30 år, de har eksisteret, har udgivet hele fem albums samt nogle singler. Denne aften fik vi 11 numre, hvor halvdelen var fra split’en Leather Daddy, hvor bandet Hjortene også er på. Den anden halvdel af numrene kendte jeg ikke så godt, da jeg nok ikke har dyrket dem så meget, som man måske burde. Så jeg må hellere få hørt noget mere President Fetch, om end jeg må sige, at bandet skal virkelig opleves LIVE!

Næste band på scenen var så The Road og her var man ovre i en lidt anderledes genre af rocken. The Road var i begyndelsen kendt som The Road to Jerusalem, men blev senere forkortet til The Road. Bandet er en kvartet og består af Josh Tyree fra US på vokal, Michael Skovbakke på guitar, som tidligere har spillet i Konkhra, Per Jensen, som har siddet bag gryderne hos Invocator, The Haunted og Konkhra, og Andreas Holma på bas, der har spillet for Hypocrisy, Scar Symmetry og Soilwork. Så det er lidt af et All Star band.

Hvis man sådan lige skal beskrive The Road, er det et mix mellem Led Zeppelin og Opeth (nye Opeth). De har nogle fede progressive groovy melodier og Josh er en kanon sanger, som godt kunne minde om Robert Plant, der virkelig kan gå op og ned i stemmen og give nerve til musikken. Derudover finder man nogle musikere, der også kan deres kram og selv har haft erfaringer fra andre bands, der har haft det progressive, groovy og melodiske. The Road har indtil videre et album ude, fra da de hed Road To Jerusalem, og tre nye numre klar engang i det nye år under deres nye navn The Road.

Denne lørdag aften fik vi de tre nye numre at lytte til, nogle sange fra første album samt et Black Sabbath-nummer med Mob Rules, hvor Josh godt kan komme op og lyde som Dio. Der var nogle numre, jeg ikke lige kendte, men alt i alt en fantastisk aften med fed rock’n’roll.

Sætliste – President Fetch:

Like Alcohol

Gomel

Polish Corridor

Leather Daddy

Hyena Gulag

Hammered Nail

Disturbing

Victimized

Dead Heads

Seduction At The Monastery

Room For The Roaming

Sætliste – The Road:

Burning

Raven’s Prie

John Henry (nyt nummer)

Worm’s Warm Caress (nyt nummer)

Them

Valentine

Lover Listen

Dead Eyes (nyt nummer)

Village

Mob Rules

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *