URIAH HEEP + SPECIAL GUEST THE ZOMBIES

URIAH HEEP + SPECIAL GUEST THE ZOMBIES
VIFTEN – Rødovre
20.11.18
Tekst og foto: John-Son

“Living The Dream” hedder URIAH HEEPs nye værk ( nr. 25 studie album)som de i den nyder anmelder ros for . Og de var ikke bleg for at vise de tror på nyt materiale stadig kan brænde igennem . Tror det blev til 6 skæringer denne “siddende” koncert i for længst udsolgte sal i Rødovre.
Hold da op de var i humør og spillede stramt, intenst, legende, virtuost og bare blændende. De nyere folk Rimmer på bas og Gilbrook på trommer holder virkelig og passer fremragende ind sammen med længst blivende sanger og indpisker Shaw(30 år) og også lang tro tjeneste fra keyboarder Lanzon. Men nævnt med det samme , højdepunktet var egentlig at spillede fra Peter Goalby perioden den geniale optempo-rocker “Too Scared To Run” – wow hvilken power i de gamle drenge. Leder og eneste originale medlem Mick Box er 71…og han spillede bare uovertruffent sjælfuldt lynende og med melodisk riv i den. Ellers var nye numre som “Knockin At My Door” og titelnummeret vitale og kraftfulde . Jo det grå guld var i den på her i vestegnen og brillierede- respekt!!
Box laver stadig sjov og spas under sit spil med de velkendte fagter (efter fluer he he)
Utroligt som de stadig lyder saft og kraftfulde (trods nyere medlemmer) de her klassikkere som “Gypsy” og “Easy livin´” m.fl.
Flot lyd, lys og spilleglæde og end ikke en siddende koncert ku ødelægges med dette fremragende band som jeg kun er blevet mere og mere glad for.
Med sig hade de sgu tresserpop, prog, rock og syre/hippie rock bandet The Zombies fra ca. 1961 mener jeg . Dog opløst længe for så at gå sammen i 2005 med nye folk. Stadig med sanger Blunstone (Alan Parsons..) og Rod Argent fra Argent som han dannede efter. Dem med “God Gave Rock And Roll to You” (som KISS gjorde bedre og større i 91). Det var ok og rigtigt gråt guld uden at være prangende for min smag. de blev meget vel modtaget og spillede rigtig tight og godt. Blandede sagerne nyt og gammelt plus lidt fra deres andre bands .
Som deres genkomst album hedder meget rammende “Still Got That Hunger” , det må siges.
Hittet fra wayback “Shes Not There” kom selvfølgelig men Argents “Hold Your Head Up” fik salen med. Godkendt gråt guld på 73+.
Tak for blændende aften i Viften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *