NEWS

Hard rock heaven

Comments

Frontiers Rock Festival 2018

Af Henrik Hildebrandt & Christian Weigel
Foto: Henrik Hildebrandt

Så hvor begynder vi … Denne femte udgave af Frontiers Rock Festival har været en god tur, og det ville ikke have været muligt uden de fantastiske bands og kunstnere, der sluttede sig til festen.

Så en stor skrig går til helvede i klubben, Bigfoot, Ammunition, Praying Mantis UK Rock – Metal, Michael Thompson Band, Stille Riot, Stryper for Dag 1 og Perfekt Plan, Animal Drive, Issa Oversveen, Pretty Boy Floyd, FM, CoreLeoni og JORN til dag 2, med en meget speciel tak, du går ud til hr. Kip Winger for at gå ud over call of duty!

En begivenhed, som år efter år og takket være de fire tidligere succesfulde udgaver blev unmissable for alle internationale melodiske og hardrock-fans, vil “FRONTIERS ROCK FESTIVAL V” finde sted den 28. april (lørdag) og 29. april (søndag) ), 2018, som sædvanlig på “Live Music Club” i Trezzo Sull’Adda (Milano), Italien, en af de bedste steder i Italien og perfekt til en festival som “Frontiers Rock” med sin store hal, førsteklasses PA og bredt eksternt grønne område.

Alsidighed er et varemærke for Frontiers Rock Festival! Inden det grå guld i FM gik på, fik vi en omgang glamrock med PRETTY BOY FLOYD … fedt band og fed stemning!
FM havde på forhold annonceret, at de ville optage DVD søndag aften på Frontiers Rock Festival! Derfor var de også top veloplagte og kvitterede med noget nær det perfekte … fantastisk lyd, fedt lys, fede numre og spilleglæde i den mere afdæmpede melodiske afdeling
Vi havde glædet os til at opleve CORELEONI på Frontiers Rock Festival i Trezzo Sull’adda uden for Milano, men det overgik forventningerne med længder. For satan de spillede røven ud af bukserne … med den forholdsvis nyopdagede forsanger Ronnie Romero i forgrunden, der leverede en fantastisk performance! Han er i øvrigt også forsanger i Ritchie Blackmore’s Rainbow anno 2018!