Strengeleg og nok verdens længste medley

PAUL GILBERT + SØREN ANDERSEN
PUMPEHUSET 10.10.2016
Foto og tekst: john-son

RACER X og MR. BIG guitarhero PAUL GILBERT shreddede , hvinede og rykkede vildt med uovertruffen spilleglæde på hans “I CAN DESTROY-WORLDTOUR 2016”. Total opvisning i speed , melodi , rock , metal og funky-bluesy musik som i MUSIK spillede af MUSIKKERE. Verdens velnok længste medley , “Massive Medley” på ca. 38 min. lagde ud. En tour-de-force af over 30 års musikliv. Respekt! soloting , Mr.BIG og RACER X numre i én , wow imponerende. Også alle de tempo og stemningsskift klarede de med lethed og igen , spilleglæde. Han er en virtuos på Ibanez legetøjet her. På trommer et sandt monster Thomas Lang og bas Kevin Chown. En ægte powertrio er hva´ det er.
Ud over numre fra nye “I can Destroy” kom fuldfede rockede “Better Chords” fra “Alligator Farm” og så storswingende “SVT” fra “Space Ship One”. Han er en ok men lidt ordinær sanger og til tider blev det bare muzak altså for meget lir som tit er problemet med disse vidundergutter. Blir lidt laaaangt i spøttet. Men trods dette blev det hele reddet af spilleglæden , dynamikken og så også af nævnte numre og flere superfede ting. Plus Vi fik da hans signatur med boremaskinen. Fed aften – stor mundfuld tak for kaffe sir jeg bare og så hjem og hører John Mogensen og Ramones for ligesom at falde ned uagtet jeg elsker og ikke nedgører de to kunstnere her . Bare den mere simple tilgang var nødvendig…
Support var vores allestedsnærværrende Søren Andersen solo dog med to gæster. Mike Tramp kom , sang og sejrede stort og nyopdaget Glenn Hughes – Gillan – Coverdale osv. i stil , Michael Catton fra Tainted Lady blev hevet ind da Søren ikke mente han ku ramme lige dette trods han altså er en glimrende sanger. Superfedt. Guitar er han aldeles fremragende på og hev 4-5 forskellige frem. Tillige et nyt (kommende HIT) “Splinter” (?)eller noget i den stil fra Electric Guitars. Det lover godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *