Cage og Superfix varmer op for Metal All Stars

De to amerikanske heavybands varmer op, når holdet bag Metal All Stars med Zakk Wylde og James LaBrie i spidsen gæster Store Vega 10. december

10. december i Store Vega vil danske metalfans blive forkælet med optrædener af Zakk Wylde (Black Black Label Society), James LaBrie Dream Theater), Joey Belladonna Anthrax), Dave Ellefson Megadeth), Cronos (Venom) og tidligere Queensrÿche-sanger Geoff Tate blandt mange flere.

Cage-sanger Sean Peck udtaler: ”Efter at have været i gamet i over 20 år har vi spillet en masse fede shows, som da vi opvarmede for Iron Maiden og Judas Priest”, og Peck fortsætter: ”Men at blive indlemmet i gruppen af Metal All Stars og turnere i Europa har altid været en heavy metal-drøm for os! Vi kan ikke vente med at møde vores fans derude og samtidig også få nogle fans med derfra”.

Superfix-guitarist Eli Rubin udtrykker samme begejstring for denne gyldne mulighed. ”Vi er super spændte på endelig at komme på scenen som en del af dette vilde line-up. Medlemmerne i Metal All Stars er alle sammen ikoner, jeg lyttede til i min opvækst, så det er en stor ære for mig at skulle dele scenen med dem. Jeg er sikker på, at publikum vil elske, hvad Superfix bidrager med på touren.”

Metal All Stars giver mulighed for at opleve genrens største legender sammen i et tre timers hårdtslående show. Det hører til sjældenhederne at sådan et stjernehold er samlet på én tour og deler én scene, hvor de største klassikere vil blive spillet af forskellige bandkonstellationer. Nu er det de danske headbangeres tur til at få en dosis metal på en enkelt aften, når Metal All Stars lægger vejen forbi København.

BILLETSALG: www.Billetlugen.dk

Foto: John-son

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *