MORBID ANGEL FEJRER 20-ÅRS JUBILÆUM FOR ”COVENANT” I PUMPEHUSET!

Der skal hamres helt tung dødsmetal, når legendariske Morbid Angel kører Pumpehuset over tirsdag den 16. december. For første gang i Europa vil Morbid Angel fremføre deres fantastiske album ’Cove-nant’ i sin helhed, og samtidig spæde til med andre udvalgte sange fra bandets imponerende bagkata-log. Merry metal christmas!

Amerikanske Morbid Angel stammer fra Tampa, Florida og betragtes som nogle af de helt tunge drenge indenfor metalgenren. Deres debutalbum ’Altars of Madness’ er blevet kaldt et af verdens bedste meta-lalbum og bandets guitarist Trey Azagthoth er ligeledes blevet hyldet som verdens bedste dødsmetals-guitarist – nogensinde!

Morbid Angel blev dannet tilbage i 1984 i Florida og debuterede i 1987 på New Renaissance Records, og efter lidt knas med albummet ’Abominations of Desolation’, udsendte de deres første rigtige studiealbum, ’Altars of Madness’ på Earache. Morbid Angel er legendariske for deres indflydelse på døds-metalgenren og har påvirket genren i den retning, vi kender i dag. Bandet var herudover et af de første dødsmetalbands, der modtog en mere mainstream anerkendelse og blev signet til Giant Records og fik deres sang ’God of Emtiness’ spillet i et afsnit af Beavis and Butt-head.

MorbidAngel-13-12-12_DSC6309VL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *