Ny video og single fra Black City

Siden udgivelsen af albummet “Fire” sidste år, har det regnet nedover Black City med roser. Først fra Danmark, og senest i Tyskland. Nu indleder de festivalsæsonen med ’The Day My Hero Died’.

Først tog de danske anmeldere rigtig pænt imod albummet. Siden blev der taget varmt imod bandet på landets spillesteder af såvel fans som anmeldere, og senest er de tyske rock skribenter nærmest faldet over hinanden for at komme til at sige pæne ting om ”Fire”, der nyligt er udkommet hos vore naboer mod syd.

Albummet har i øvrigt i ugevis været blandt de allerflittigst spillede på de tyske rockklubber, og også ligger stadig lunt placeret i top 30 på Metal Rock Charten.

Nu her på tærsklen til festival-sæsonen er Black City klar med ny single. Det er nummeret ”The Day My Hero Died”, som flere anmeldere fremhæver som et af albummets absolutte højdepunkter.

”Der sker noget i én, når man finder ud af, at ens helt store helt har menneskelige egenskaber. Din helt kan også fejle. Det sætter et mærke for livet”, fortæller forsanger Bjørn Poulsen om nummeret, som er et sømmet i bund fuldblodsrock track, hvor guitar riffs og et stadion omkvæd af sjældne dimensioner slås om opmærksomheden.

Samtidig med singlen slippes der en video til ”The Day My Hero Died”. Se den her: http://youtu.be/dRdgwn90p0I

image002

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *