Taras igen klar som D-A-D-support – Nu på dansk grund

For blot en lille måned siden blev den københavnske rocktrio Taras håndplukket af D-A-D til at varme op, da rockikonerne gav koncert i London som en del af deres 30-årsjubilæumsturné. Nu er Taras igen klar til at levere en højenergisk indsats, når de er support for D-A-D til Rock i Lunden i Horsens den 17. maj.

Taras spiller cool og flabet rock ’n roll med masser af nerve og personlighed, og de tre pigers brændende rockhjerter gør bandet i stand til at brage uhæmmet ud over scenekanten – Præcis dette skaber liveoplevelser af de sjældne. Taras’ seneste koncert som support for D-A-D var samtidigt trioens Londondebut, og D-A-Ds Jacob Binzer selv beskriver Taras som ”udadvendt, beskidt underholdningsværdi”, se og hør mere om Taras’ tur til London i Tak Rocks video fra rejsen herunder.

Udover at varme op for D-A-D til Rock i Lunden den 17. maj, optræder Taras til Fatter Eskil Prisen i Århus onsdag den 21. maj, og selvom musikerne har fået blod på tanden efter flere udlandseventyr, lover de, at der er flere danske koncerter i vente.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *