Ny københavnsk hard rock-gruppe udgiver dødbringende debut

The KillerHertz, som består af erfarne musikere fra den københavnske undergrund, er nu klar til træde ind på scenen med deres dødbringende debutudgivelse A Killer Anthem!

Fire barndomsvenner, som gennem mange år huserede i den danske rock- og metal-undergrund i bands såsom Saturnus, Pitchblack og Usipian, har nu slået tøjlerne sammen, og skabt et nyt stjerneskud på den danske rock himmel- The KillerHertz!

Det virkede skæbnebestemt tilbage i 2011, da fire venner fra langt tilbage, besluttede sig for at genforene, og finde deres vej tilbage til kernen af ægte rock. Med inspirationer fra slut 80’er, tidlig 90’er heavy metal–lyden til nogle af de klassiske danske rocknavne såsom Dizzy Mizz Lizzy og Volbeat, er The KillerHertz nu endelig klar til at slippe deres dødbringende debutplade løs, A Killer Anthem.

A Killer Anthem blev indspillet i 2012 i hjertet af København, og mixet og mastereret af den legendariske, danske producer Flemming Rasmussen, som skabte sig et navn i 80’erne, som manden bag lyden af mægtige Metallica. Teksterne på albummet dykker dybt ned i forsanger Thomas Pedersens (ex-Usipian, ex-Pitchblack) personlighed, som med dybfølt ærlighed deler ud af sine oplevelser med personlige kriser, forliste kærlighedsforhold, mistede familiemedlemmer og det at blive far. A Killer Anthem er dog på ingen måde blot et introvert album- det skriger også med attitude og udadvendthed, og appellerer til nærmest hvilken som helst moderne rock fan

A Killer Anthem er ude på cd og digital gennem Mighty Music d. 26/5 2014!

Bandet har netop udgivet en video til nummeret “Let the Game Begin” fra A Killer Anthem. Se den her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *