Rob Zombie til Roskilde

Den karismatiske horror-rocker Rob Zombie spreder skræk og rædsel på Roskilde Festival 2014. Også The Black Dahlia Murder og Corrections House er bekræftet til årets festival.

Rob Zombie er kendt for sine shows, der bygger videre på den depraverede rock i traditionen fra Alice Cooper og Ozzy Osbourne. Hans djævlerier er baseret på lige dele tegneserier, splatterfilm og naturligvis ravnesort hårdrock, der er både dansevenlig, uhyggelig og sjov på den makabre måde.

Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén siger: ”Vi er sikre på, at Rob Zombie og hans kumpaner kan levere mere end rigeligt til både de fans, der har fulgt hans karriere siden tiden i White Zombie, og til de uindviede festivalgæster, der synes, at et visuelt overrumplende rockshow med masser af ild, røg og kostumer hører hjemme på Roskilde Festivals scener”.

Samtidig føjes det eksperimenterende metalkollektiv Corrections House, der tæller medlemmer fra anerkendte metalbands Neurosis, Eyehategod, Minsk og Yakuza, til programmet sammen med Detroit-baserede The Black Dahlia Murder.
Sidstnævnte leverer brutal dødsmetal fyldt med tyngde, tempo og humor med inspiration fra navne som Carcass, At The Gates og In Flames.

Rob Zombie, Corrections House og The Black Dahlia Murder er seneste tilføjelser til Roskilde Festivals metalprogram, der i forvejen byder på Bombus, Carcass og Nails.

Roskilde Festivals fulde plakat vil i 2014 rumme cirka 160 kunstnere, hvoraf Arctic Monkeys, Major Lazer, Haim, Pusha T, Trentemøller og MØ er nogle af dem.

Se bandlisten her: http://roskilde-festival.dk/dk/musik/bands/

Roskilde Festival 2014 finder sted i dagene 29. juni til 6. juli 2014. En billet koster 1910 kroner inkl. gebyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *