Mighty Fight Night åbner for tilmelding

Mighty Musics årlige arrangement Migty Fight Night vender i 2014 tilbage for fjerde gang.

Konkurrencen finder sted den 7. marts i Pumpehuset, og præmien er som de foregående år en CD/EP udgivelse igennem Mighty Music og ikke mindst en plads i programmet til årets Copenhell.

”Vi mener ikke at der er nok fokus på den nye danske metalscene på større spillesteder og ude i det etablerede presse landskab. Derfor lægger vi kræfter i at udvikle, producere, promovere og afvikle et show som MFN. Denne type begivenhed, kan samle og sætte fokus på metalbands der ellers vil have svært ved at få ørenlyd på de forskellige platforme på egen hånd. Med uundværlig hjælp fra COPENHELL har vi skabt noget som vi er meget stolte af, og som jeg håber vi kan køre i mange år endnu.” – udtaler Michael H. Andersen fra Mighty Music.

Koncerten bliver headlinet af sidste års vindere Fall Of Pantheon (se billede) og Aarhusianske Blood Label, der netop har skrevet kontrakt med Mighty Music.

Ønsker du og dit band at ansøge om en plads konkurrencen, skal i inden den 27. januar sende henholdsvis beskrivelse af jeres band, bandbillede og minimum to numre i MP3 format til info@mightymusic.dk.

http://us7.campaign-archive1.com/?u=a0ea5d2d3d0dcac91e7fc8ed5&id=92845acee6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *