Første metalnavne til Roskilde

Roskilde Festival startede igår ligeså stille ud med at offentliggøre en række navne, der for de fleste metalfans nok ikke just vakte genkendelsens glæde. Det har de lavet om på idag, for med offentliggørelsen af det amerikanske grindcore/hardcore band NAILS kan festivalforberedelserne også så småt gå igang for fans af de mere hårdtslående toner.

Roskilde Festival bød i sommers på et ganske imponerende metalprogram, og man kan kunne håbe på, at de med den tidlige offentliggørelse af Nails har lagt i kakkelovnen til noget endnu grimmere i 2014!

UPDATE: Senest er også de legendariske britiske dødsmestre CARCASS blevet tilføjet plakaten. Carcass genopstod i 2007 fra de døde og udgav tidligere i år albummet Surgical Steel, der høstede positive anmeldelser over stort set hele linjen. Carcass spiller allerede den 4. december i Vega i selskab med Amon Amarth og Hell. Er du forhindret i at deltage her, eller er du bare klar på en omgang mere,så skulle der altså være lagt op til en fest på dyrskuepladsen til sommer!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *