Ny supergruppe har fået et navn

Da Metalized inden udgivelsen af det seneste blad fik en snak med Max Cavalera, var han i Los Angeles og i fuld gang med at indspille det første album med hans nye, på daværende tidspunkt, unavngivne band. Af mangel på bedre ord er det nok nemmest at beskrive bandet som en supergruppe, da også både Greg Puciato fra The Dillinger Escape Plan, Troy Sanders fra Mastodon, og det tidligere medlem af The Mars Volta Dave Elitch huserer i bandet. Siden Metalized snakkede med Cavalera, har samarbejdet udmøntet sig i tolv spritnye sange, og fornylig  offentliggjorde bandet at de har skrevet under på en aftale med Nuclear Blast, der gerne skulle udgive debutalbummet i midten af 2014.

Det eneste der ind til nu har manglet, har været et bandnavn, men også det blev der for få dage siden rådet bod på, da bandet offentliggjorde at de har valgt at kalde sig KILLER BE KILLED.

Der er endnu ikke offentliggjort nogen form for live-aktivitet, men ifølge Max Cavalera skulle det kun dreje sig om få og ganske eksklusive koncerter, da alle bandmedlemmerne har travlt med deres respektive bands. Han holder dog muligheden for også at spille et par festivalkoncerter i Europa åben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *