Monster Magnet i Vega til januar med nye sange

Monster Magnet medbringer Last Patrol til koncert i VEGANår det amerikanske stoner-rockband Monster Magnet slår vejen forbi Lille VEGA den 20. januar, kan man høre sange fra det nye album Last Patrol, der udkommer i midten af oktober. Sidst bandet gæstede VEGA, henførte de et fyldt Lille VEGA.

Nyt album ude i midt-oktober

Nærmest præcist tre år efter Monster Magnets ottende og seneste album Mastermind udkom, udsender New Jersey-bandet nyt album, der bærer titlen Last Patrol. De ni nye sange kan høres fra den 15. oktober og flere af dem uden tvivl også, når bandet giver koncert i VEGA i starten af det nye år. Første single blev udsendt i juli i form af nummeret ”The Duke (of Supernature)”.

Last Patrol følger i hælene på Mastermind fra 2010, der blev vel modtaget herhjemme og bl.a. fik 4/6 stjerner af Gaffa og følgende ord med på vejen:

Det åbnende firkløver af sange er samtidig nogle af de bedste, Monster Magnet har lavet siden gennembrudsalbummet Powertrip. Fra ”Bored With Sorcery”s heftige punkrock, der genkalder MC5, over det tunge singleudspil ”God And Punks” og det tilsvarende hårdtrockende ”Dig That Hole” er det en forrygende start på et album.

 

ImageProxy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *