Kiss starter deres eget fodboldhold

Kiss har stiftet deres egen fodboldklub der skal deltage i serien AFL – Arena Football League. En af de byer der ikke har haft et hold i ligaen er Los Angeles, men det har Kiss nu ændret på.

I USA er amerikansk fodbold en af ​​de mest populære sportsgrene overhovedet og nu er Paul Stanley og Gene Simmons blandt de stolte ejere af et helt nye fodboldhold fra Los Angeles, og da mændene musikere har lagt så mange penge ind i klubben, der også bærer logoet for deres band, og går under navnet LA KISS, så kan det nok være at holdet fra start vil have en hær af Kiss Army fans som tilhængere. Når man køber en sæsonbillet til næste sæson vil der være en KISS koncert billet med i købet.

Ifølge sanger og bassist Gene Simmons er Kiss og fodbold et perfekt match i forhold til bandets enorme shows og rock n roll.
“Det er tempofyldt, action-packed og det er Kiss også så dette partnerskab med AFL er perfekt for os. Når man i 2014 går til en LA KISS kamp, så vil spillet være som at deltage i en KISS koncert. Det er en adrenalin-gennemblødt handling,” siger Simmons.

www.lakissfootball.com

LA_Kiss_56da5f0f1e

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *