Massacra genudgiver hele bagkataloget

Century Media er stolte af at annoncere at de har fået licensen til hele bagkataloget til Frankrigs største dødsmetal-band nogensinde: MASSACRA.

“Efter så mange år, vi endelig enige om at genudgive vores gamle materiale, vores første demoer og vores album herunder nogle bonus og eksklusive ting. For at være ærlig, så er genudgivelser normalt ikke vores kop te , men vi må indrømme, at Century Media har været så vedholdende og overbevist os om vigtigheden i at udgive noget officielt af høj kvalitet, med nogle gamle ting som bonus er både originalt og personligt for os, siger Jean-Marc Tristani guitarist i bandet.

Den første af de forskellige MASSACRA udgivelser vil være en demo compilation med titlen “Day Of The Massacra”, som omfatter alle sange fra de tre legendariske demoer “Legion Of Torture”, “Final Holocaust” og “Closer From Death”. Alle spor er blevet remastered på DMS af Ulf Horbelt der er kendt for sine remastering af Morbid, Asphyx, Grave m.fk.. Nathaniel Colas har lavet et stort dybdegående interview med de originale MASSACRA guitarister Jean-Marc Tristani og Thomas Westphal fra Necromaniac Zine (Tyskland) vil skabe en en række drabelige illustrationer til genudgivelsen. “Day Of The Massacra” vil blive udgivet som standard CD Jewelcase (til midprice!) og standard LP (med 180g vinyl og fordybning). Udgivelsesdatoen er sat til 4. november.

De forlængst udsolgte album “Final Holocaust”, “Enjoy The Violence”, “Signs Of The Decline”, “Sick” og “Humanize Human” vil blive gjort tilgængelige skridt for skridt. Alle fem albums vil få den samme behandling som den førnævnte democompilation med remastered lyd, bonusmateriale, uudgivne og eksklusive sange, liner notes, omarbejdet layouts, cover kunstværker og ingen billige og slørede scanninger, sjældne fotos og hvad der ellers er en fan af dødsmetal kan drømme om.

Massacra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *