NEWS

THE INTERBEING + PSY:CODE

Ingen kommentarer

THE INTERBEING + PSY:CODE
HOTEL CECIL, KØBENHAVN
En forsinket anmeldelse fra den 14.9.2018

Så blev det fredag og der var koncert i byen igen, denne aften foregik det på det nye gamle sted Hotel Cecil som tidligere var Jazzhouse, men det er rykket andet sted i byen og i stedet har folk bag Bremen Teater taget over, hvor The Interbeing gav koncert plus Q&A lidt før Copenhell, hvor de også spillede samme år. I aften indtog de Hotel Cecil og med sig som support havde de Psy:Code som også er danske og er også ret kendte på den danske metalscene og som også har høstet en del god omtale i forskellige medier bl.a. Metalized. Psy:Code lagde som sagt ud, fik dog ikke lige det hele med, men det jeg fik med var sgu i orden og er en god gang tech/djent metal i stil med Meshuggah og The Interbeing. Psy:Code har også været support for en masse andre store metal bands. Men musikken hos Psy:Code er glimrende musik og så er det springfyldt med energi, jeg må dog erkende jeg nok ikke har dyrket dem så meget før, men det må der gøres noget ved. Efter Psy:Codes tur blev det The Interbeings tur til fortsat at sætte folk i gang med at komme i gear og det var ikke noget problem. The Interbeing er også et band som er på vej frem og nu har bandet 2 skiver ude, som de gav en del fra, plus man lige fik et ekstra spritnyt nummer til en kommende plade, så i alt 12 numre blev der fyret af den aften The Interbeings musik er også ovre i tech metallen med lidt Fear Factory over sig, glæder sig til at hører og se dem en anden gang igen, må sige jeg aldrig bliver trætte af dem, men nok også fordi bandet bevæger i en genre jeg godt kan lide. Så vil man gerne opleve The Interbeing, så kan de opleves i Templet, Lyngby d. 30. November.

Skriv en kommentar