NEWS

High Voltage 2.0 er klar til at indtage København – igen

Ingen kommentarer

Af Lars Schmidt

 

Det har været et langt og ondt halvt år for rockfolket i København. Årsag: Det foretrukne feststed, koncertsted og natklub, High Voltage, lukkede midlertidigt. Udlejeren skulle bruge lokalerne til noget andet. Og så blev der ellers led med lys og lygte efter afløseren for de mørke lokaler i Boltens Gård blev fundet.

Og nu har High Voltage Copenhagen så endelig fået nye lokaler i kælderen på Axeltorv 3 – et par langspyt fra Hovedbanegården, Rådhuspladsen, Tivoli, Palads og Cirkusbygningen.

Det er i weekenden den 13 .og 14. juli, at den store re-opening finder sted. Fredag med liveoptræden med Grumpynators og Grusom, lørdag med Flush The Fasion og Manticora. Og begge dage med gratis øl i den første åbningstime fra kl. 21.

Og der er rift om pladserne i de nye lokaler i den kælder, som i mere end tyve år har huset technoklubben Tuben på Axeltorv 3.

-Ja, det er ret vildt. Der er næsten 3.000 tilmeldte på Facebook-begivenheden, og vi har plads til 300. Vi har dog sørget for, at der er en udendørs bar i gadeplan i åbningsweekenden, så ingen kommer til at gå forgæves, lover booker og medindehaver, Martin ’Love Gun’ Jensen.

 

Indtager København igen

Sammen med partneren Daniel Frølich har Martin ’Love Gun’ Jensen og de ansatte på High Voltage arbejdet i døgndrift i få uger – og samtidig også lige haft tid til for andet år i træk – at stable et par gevaldige gilder i Biergarten på Copenhell på benene.

Men nu er dét, som igen skal blive Danmarks største hardrock og heavy metal spillested og natklub, klar til at tage imod det publikum, der har tørstet efter fest og langhårsmusik midt i hjertet af København i mere end et halvt år.

Som tidligere vil High Voltage Copenhagen have åbent fredag og lørdag, og der er minimum to livebands pr. aften – og så selvfølgelig natklub med gratis adgang fra midnat.

-Vores princip er, at bare fordi man hører heavy, så skal man ikke nøjes. Vi gør et stort nummer ud af at have seje ansatte, gode DJ’s og top-livebands fra ind- og udland, fortæller Martin ’Love Gun’ Jensen:

-Vi booker bands på et højt niveau, og vi booker ting, som andre ikke rigtigt vil være ved: glam og sleaze.

 

Fra The Rock over Sin City til High Voltage

Det hele startede egentlig tilbage i 2004, hvor Martin ’Love Gun’ Jensen med stor succes kørte Rock The Night på The Rock. Da ’Klippen’ lukkede, var han klar med Sin City i Kødbyen. Det blev en kort fornøjelse.

-På The Rock blev det, vi har i dag, grundlagt. Sin City var en øver til det, som vi har perfektioneret med High Voltage, siger han.

Martin ’Love Gun’ Jensen åbnede High Voltage i Boltens Gård i 2013, og klubben har således holdt fem års fødselsdag, mens den var midlertidigt lukket.

-Det har været vigtigt for os at finde det helt rigtige sted, og det har altså taget tid. Der har været tre-fire seriøse adresser i spil. Det var vigtigt for os ikke at komme til at stå i samme situation igen, hvor udlejer skal bruge lokalerne til noget andet, fortæller han:

-Derfor har vi købt stedet og på den måde fremtidssikret High Voltage Copenhagen. Vi har fået en adresse, der om muligt er endnu bedre end den, vi forlod. Vi har revet det hele ned og bygget det op igen på bare tre uger. Og vi glæder os som små børn, siger han.

 

Se Facebook-begivenheden på åbningsweekenden her:

https://www.facebook.com/events/966243153537370/

Skriv en kommentar