MAD Night #2

Lygten st. dannede rammen om event nr 2 fra underholdningsmediet , rock/metal websitet METAL A DAY.
Budt velkommen med et skud Jack D og så 4 bands fra DK. Det handlede om rock og hård rock, ikke metal selvom Dear Delusion kommer der-hen-af.
Tæt på udsolgt, forlydener at kun 5 billetter manglede i udsolgt. Glimrende for der var også godt program på High Voltage.
Nuvel første band var undertegnets darlings fra Roskilde JACK IN THE MIDDLE med deres bluesy rock ´n´roll. Og godt igang med nyt materiale til en efterfølger for deres fede debut fra 2015/16. Hvoraf kun “Nobody But You” blev spillet(desværre).
Deres nye video track “White Lady” var blandt , lidt mere skævt og psykedelisk. Fed dynamik de unge gutter har og de rykker med deres tidløse råk.
Næste band var nyt bekendtskab for undertegnet REDWOLFES der har en fed ep ude “Walking Roads” 2016. Virkelig kompetente men må fremhæve sanger Rasmus Cundell der scenevandt bragede igennem med deres powerrock. Tja rocken er vist IKKE død i DK. Herlig aften her med gaver kastet ud i pauserne og generel god stemning.
De hårdeste drenge Dear Delusion rykkede alle rundt med deres post grunge tungrock eller bare hard rock der swinger tungt. Knald på de gutter der midtvejs for besøg af svinepræsten he he med shots til alle. Og ja tøzer mr. Bjerno smed trøjen som vanligt og viste veltrænet bar overkrop som altid. De lød godt og stemningen steg yderligere , dog var de bedre i Næstved på kongebryg showet . Generelt god lyd denne aften – respekt . Derer sgu hyggeligt her på lygten st.
Sidste band STONEBIRD har jeg overværet på Paramount i Roskilde og der overrumblede de mig med deres syret – ja DOORS – har ikke levet forgæves orgel rock og vild optræden . Dog mindre knogle-skæve dennegang .
Fed energi fra alle denne aften . TAK for rocken drenge . All hail r´n´r´
Respekt og tak til MAD drengene………spændt på næste gang og hvilken vej de drejer pilen.

ps. hold godt øje med disse bands, de vil noget og kan noget !

john-son

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *