NEWS

70’er 80’er nostalgi i Stengade

Comments

NIGHT FLIGHT ORCHESTRA
STENGADE, KØBENHAVN
24.08.18
Af Mikkel-Laurs
Foto: Mikkel-Laurs & Carl

Så blev det atter tid til at tage tilbage dengang hvor Boston, Kiss, Journey og Supertramp mfl. Var på deres største, men i form af svenske Night Flight Orchestra og anden gang NFO gæster København, sidst besøgte de High Voltage, da den lå i Boltens gård og man må sige at NFO gav den igen gas og de er blevet et absolut favorit band. Til dem som ikke kender Night Flight Orchestra, så er det delvist en supergruppe, da det er forsangeren Bjørn Strid og guitarist David Andersson fra Soilwork og Sharlee D’Angelo på bas, der har spillet i Arch Enemy, King Diamond, Mercyful Fate og Spiritual Beggars. Da kl. var cirka 21:00 gik NFO på scenen og lagde ud med ”This Time” fra deres helt nye skive ”Sometimes the World Ain’t Enough” og gik derefter videre med ”Turn to Miami” fra samme album og derefter videre til deres andet album ”Skyline Whispers” med ”Living for the Nighttime” og der blev også givet numre fra albums ”Amber Galatic” og ”Internal Affairs”, der var ikke andet end fede numre der blev fyret af og for min skyld og sikkert også andres, måtte de gerne have spillet hele natten, eller spillet alle 4 albums, men Night Flight Orchestra havde dog en stram tidsplan, da de skulle spille i Tyskland dagen efter. Men hold nu kæft det var godt og de må rigtig gerne komme igen og igen, håber Copenhell får dem på plakaten til næste år, NFO kan virkelig sætte en fest i gang og STOR Tak til Stengade for at booke dem.