NEWS

D-A-D – ”For Satan Amager!”

Comments

D-A-D
GRØN KONCERT, TIØREN PÅ AMAGER
19.07.18
Af Sara B
Foto: Morten T

Med et super varieret program til dette års Grøn koncert 2018, var D-A-D et fremragende input på hårdtslående Rock, når det er bedst.

Scenen var spækket med højttalere, så der dårligt var plads til bandet. De havde medbragt en hel hær af Marshalls, som et andet kavaleri. Det gjorde bestemt noget godt for lyden.

Det var et veloplagt band, der indtog scenen og allerede fra starten var der lagt op til overraskelser og store armbevægelser. Stig indtager scenen, iklædt lyserødt læder, fra top til tå. Snørret sammen, som en stor lyserød baseball. Den fik heller ikke for lidt under hans nummer ”Riding with Sue”. Måske, der er gået en skuespiller tabt i ham?

Det er nu godt, at han er blevet ved musikken, fordi han forstå sq at give bassen en ordentlig omgang. Og hele arsenalet af Bas Guitarer var med på tour. Herunder den Malteserkors inspirede med Den Røde Barons fly på toppen, samt hans misil lignede 2 strengs.

Der blev adskillige gange, undervejs, opfordret til være med til at gøre dette til en fest, men det var svært, at nå helt hen til gæsterne ved Nova scenen. Nok fordi Grøn Koncert trækker et meget forskelligt publikum, der spænder bredt i musik smag. Det var bestemt ikke Jesper og drengens skyld, at det ikke blev til en fest. De fyrede den af og styrtede rundt på scenen. Som om, det ikke var nok, så valgte Hr Binzer under ” Monsters Philosophy” at blandet sig med publikum og gik rundt og fik alle med på at råbe til Laust: ”slå de trommer ihjel”, hvilket han gjorde et helhjertet forsøg på.

Vandringen rundt på plænen endte med en Binzer Brothers akustisk Guitar koncert på toppen af en gigantisk Tuborg kasse, placeret på pladsen. Det fik alligevel det meste af publikumet, til at røre på sig.

En afslutning med de kendte numre, ”Bad Craziness” og ”Sleeping My Day Away”, lykkedes det bandet at få ”hele pladsen med”, som de flere gange råbte ud til publikum: ”Vi skal have hele pladsen med!” Der var fællessang for alle pengene.

En koncert, der skiller kendere fra tilskuere. Hvilket nok ikke kan være anderledes, når programmet skal ramme så bredt.
Dog med en ihærdig indsats og god performance fra bandet.

”For Satan D-A-D!”

Playlist:

Evil Twin
Jihad
Rim Of Hell
Et nyt nummer (Titlen blev ikke nævnt)
Everything Glows
Riding With Sue
Grow Or Pay
Monsters Philosophy
I Want What She’s Got
Laugh ’N’ a Half
Bad Craziness
Sleeping My Day Away