NEWS

Melodisk verdensklasse hard rock lagde H9 ned

Comments

HOUSE Of LORDS
HALMTORVET 9 KBH

Af Ole Alvor
Foto: Johnson

Jeg blev godt nok glad i låget da man lagde beskeden op at House Of Lords spillede op til bal på Halmtorvet da bandet står for mig noget af det største indenfor den melodiske hårde rock. Og kunne de så indfri de store forventninger som jeg havde og ville det blive lige så godt som da de i sin tid da de gav to fantastiske koncerter på High Voltage. Og jaaaaaa jooooo efter en noget forsinket og lang mystisk venten og testen af mikrofoner og instrumenter som burde være i orden dukkede James Christian frem og så brød alvoren løs. Der blev lagt ud med ”Come To My Kingdom” et genialt nummer i min bog og en perfekt start på denne aften hvor der desværre ikke var mange fremmødte, men rigtig trist måske på grund af en hverdag eller måske ikke kendskab til dette superband. Og man sige at lyden var spot on tung og svulstig direkte lige i fjæset. Og det ene klasse nummer efter det andet rullede frem så som ”Rock Bottom”, ”Big Money” og ”Battle” uha uha det var Alvor. Og man må sige at James Christian synger så fremragende og helt igennem så man næsten fik tårer i de små glughuller og i det hele taget spillede bandet så tight og de var fuldstændig på trods det ringe fremmøde så respekt for det. House Of Lords tog sig også lige tid til at drosle lidt ned på det neddæmpede nummer ”Cant Find My Way Home.” et nummer som Eric Claptons band Blind Faith hittede med i sin tid. Man kunne faktisk ikke få nok af de herrer Christian, Bell, Zampa og Tristam denne aften, alt i alt en godkendt koncert hvor det gik op i en større enhed og nogle flinke fyre som kom ned til folk og fik en sluder og fotos plus en lille en til halsen.