NEWS

Final Hour klar med ny single og video eksklusivt på Metalized.dk

Comments

Det aalborgeniske melodiske deathmetal-orkester FINAL HOUR har barslet med deres første fuldlængde i et stykke tid, men i dag kan bandet endeligt annoncere, at det selvbetitlede debutalbum udkommer 23. februar. I dag udsendes førstesinglen ‘Never Bow Down’, og lige nu er der eksklusiv premiere på videoen til singlen via Metalized, og bandet afslører ligeledes artwork, albumdetaljer og kommende koncerter.        

FINAL HOUR er en melodisk dødsmetalskvartet fra det nordlige Danmark bestående af fire musikere, der trods en ung alder besidder mange års erfaring. De har de sidste par år arbejdet intenst med at skrive og indspille deres selvbetitlede debutalbum, som nu ser dagens lys 23. februar via Wargear Records. I dag udkommer albummets førstesingle, den melodiske metalhymne ‘Never Bow Down’, som nu er tilgængelig på alle digitale streamingtjenester. FINAL HOUR har også en spritny musikvideo – lavet af Jeppe Holm Andreasen – klar til singlen, og den kan nu ses eksklusivt i samarbejde med Metalized. 
                            
FINAL HOUR fremsætter på deres debutplade et dystopisk syn på den menneskelige civilisation, der står overfor et endeligt sammenbrud, både humanitært, samfundsmæssigt, psykologisk og miljømæssigt. Men pladen indeholder samtidig et sidste desperat nødråb, der søger at kalde på det gode i os og forene os til kamp mod destruktiv livsførsel, splittende ideologier og tyranniske systemer. Dette er potentielt set vores sidste time – vores ‘Final Hour – og tiden til handling er nu. Debutalbummets tretten sange opsummerer stålsat den melodiske dødsmetals fineste kvaliteter ved sin catchyness, energi, velspillethed og præcise sangskrivning. Albummet er bl.a. produceret af Flemming Rasmussen (Metallica, Saturnus m.fl.) og er mixet og masteret af Anthony Kalabretta (Protest the Hero), der begge sætter et både traditionsbundet og visionært aftryk på pladens udtryk og lyd. 

FINAL HOUR spiller i forbindelse med udgivelsen en række koncerter i Danmark, ikke mindst deres releaseshow i København og Aalborg. De spiller disse datoer:
23.02 – Ungdomshuset, Kbh (m. The Vision Ablaze)
24.02 – High Voltage, Aalborg (m. The Vision Ablaze)
03.03 – Mono, Aarhus   
           
Print
‘Final Hour’ trackliste           
1. Soulless Wanderer
2. Future Fortune
3. Never Bow Down
4. Dark Spirit
5. Raven’s Call
6. The Ravens
7. Line Crossing
8. Soldiers Of Misfortune 
9. Once You’ve Spilled 
10. On The Line
11. Mirror Image
12. The Grand Imposters 
13. The Final Hour

Foto: Thomas Holmstrøm og artwork er af Rune Stigart.