Stor aften på High Voltage med Hardline, som i den grad trykkede den af

HARDLINE
HIGH VOLTAGE
09.12.17.

Af Ole Bach
Foto: Christian Weigel

Ak ja, det var med blandede følelser, at jeg drog mod High Voltage og skulle se Hardline, da det var sidste koncert i klubben for mig, da den, som bekendt, lukker ned i Boltens Gård. Men når det nu skulle være, var det helt fint at de melodiske hard rockere Hardline spillede op til afdansningsbal.
Har altid forgudet dem, især på grund af deres verdensklasse album Double Eclipse, som jeg nærmest har spillet til dødelighed. Da hardline gik på brød jublen ud og der blev lagt ud med ”Where Will We Go From There” fra deres seneste album, Human Nature, og det svingede ganske fornemt, men for dælen der blev spillet højt, og i min bog for højt, i forhold til High Voltages størrelse. Og ja sangeren Johnny Gioeli er bare helt et kapitel for sig. Ren verdensklasse. Han kan bare synge igennem uden nogle form for mislyde. Det er total saft og kraft.
Hardline gjorde klogt i at spille en hel del numre fra Double Eclipse som ”Life´s A Bitch”, ”Dr Love”, ”Takin Me Down” og den absolut fuldtræffer ”Hot Cherie” hvor det fyldte High Voltage gik nærmest amok i ren hysteri. Det er jo nærmest udtryk for kvalitet når det er numre fra et album udsendt i 1992 og var deres debut stadig kan sætte folk helt bevægelse. De nyere numre ligesom ikke rigtig fænger dog med undtagelse som ”Fever Dreams” fra albummet Danger Zone som er rigtig godt album i mine gamle øjne. De andre musikere i bandet fungerede helt fint især det kvindelige islæt i bandet bassisten Anna Portalupi leverede en solid bund samt noget til øjet og ja kort og godt de sparkede røv. Og som krølle på halen blev ”Rhythm From A Red Car” udført i en nærmest de luxe udgave hvor det svingede helt ud til St Kongensgade og de omliggende kvarterer. Umiddelbart efter det har sat sig lidt det hele virkede de mere oplagte på de to koncerter jeg har set med dem på Sweden Rock og igen den høje volumen ødelagde lidt af indtrykket, men en værdig afslutning for mig på High Voltage hvor jeg har haft så mange gode oplevelser og lange aftener/nætter sammen med venner og bekendte. Og lige på falderebet: pøj pøj til Love Gun og hele staben på HV og god vind fremover i nye lokaliteter. ALVOR.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *